Tandlægeskræk

Lad os hjælpe dig på vej

Der findes forskellige oplevelser af at gå til tandlæge. Nogle patienter forbinder dét at ligge i en tandlægestol med et mindre ubehag, mens andre lider af odontofobi – tandlægeskræk. Fælles for alle patienterne er, at situationen er uvant og utryg for de fleste. For mange er utrygheden så stor en hindring, at de udskyder tandlægebesøget så længe, at skaden og deraf behandlingen bliver mere omfattende.

Hos Tandklinikken Omhu tror vi på, at den gode patientoplevelse skabes gennem tryghed, ro og samtale. Vi ser det som afgørende for dit tandlægebesøg at skabe de bedst mulige rammer for dig.

Vi lægger betydelig vægt på at skabe et roligt og afslappet miljø med en behagelig omgangstone, og tilpasser tempoet, så du føler dig bedst mulig tilpas under hele behandlingsforløbet.

Det er naturligt, at det kan tage nogle besøg inden du føler dig klar til behandling.  

Alle medarbejdere på vores klinik har forståelse for, hvor invaliderende tandlægeskræk kan være, og vi bestræber os derfor altid efter, at du som patient føler dig tryg og velinformeret gennem hele din behandling.

Fortæl os endelig, hvis du ikke føler dig tryg ved tandlægebesøg. Så sætter vi ekstra tid af til behandlingen og finder den fremgangsmåde, som er mest hensigtsmæssig for dig.

Kontakt os på tlf. 97420328, og lad os tage en snak om dine muligheder for behandling hos os.

Tandklinikken Omhu